Forum Rambo.pl

Forum oficjalnej polskiej strony o Rambo
www.rambo.pl

Nie jesteś zalogowany.

• Index
  •  » Inne rozmowy
  •  » Zlot Johna Rambo w Poznaniu !!! Za sobowtóra 1000 zł nagrody!!!

#1 2009-11-21 19:26:16

rambofan
Żołnierz

Zlot Johna Rambo w Poznaniu !!! Za sobowtóra 1000 zł nagrody!!!

Niedługo dalsze informacje  na temat imprezy w Poznaniu na której zostanie rozstrzygnięty konkurs na sobowtóra bohatera strony!!!

#2 2010-07-16 11:13:00

caroline
Murdock
Od: Poznań

Re: Zlot Johna Rambo w Poznaniu !!! Za sobowtóra 1000 zł nagrody!!!

...haha (co??)

A słuchajcie-był już jakiś 'zlot fanów' z tej strony w jakimś mieście? Tzn. chodzi mi o jakieś spotkanko np. podczas projekcji któregoś z filmów Sly'a. Bo na stallone.pl chyba kieeeedyś mieliśmy takie plany organizacji takiego spotkania przy premierze ostatniego Rocky'ego, tak Tomashec?...i jestem ciekawa jak sprawa wygląda tutaj smile

"I'll never be a fire but I'll be the flame
I'll never be a diamond but I'll never be fake
I've never been a winner but I still play the game..."

#3 2010-07-16 15:54:59

tomashec
Najemnik
Od: Szczecin
Serwis

Faktycznie coś miało być, ale tradycyjnie wszystko rozbiło się o miejsce i czas:)
Ale chętnie poczytam czy coś jest szykowane przy okazji tego forum smile

#4 2010-07-16 22:01:00

derwish
Weteran

Ja proponuje miasteczko Hope smile

http://www.bbc.co.uk/polish/specials/images/1413_vietnam/114449_1.jpg

#5 2010-07-17 15:15:12

caroline
Murdock

Hahaha-tak to może być dobry pomysł-tylko na Twój koszt i z Twoją mapą tongue
A ja się w tym miejscu pochwalę haha-godziny stresu i nauki zostały wynagrodzone i dziś o godzinie +/- 12.30 zakończyłam moje podyplomowe studia z Przygotowania pedagogicznego z ocenami 6 za pracę dyplomową i 5 za obronę hihi smile To kiedy oblewamy? Haha-nie no ale sam pomysł ze spotkaniem nie jest wcale taki zły-my na stallone.pl takie plany mieliśmy ale tak jak Tomash mówi-wszystko się o miejsce rozbiło...

#6 2010-07-17 20:39:05

tomashec
Najemnik
Serwis

Gratulacje! Okazja wyśmienita, z premierą The Expendables więc wyjątkowa. Szkoda tylko, że Sly w Polsce się nie pojawi. Pojawi się za to w Niemczech na przełomie lipca i sierpnia. A caroline mogłabyś coś postawić z tej okazji i zabukować jakieś miejscówy smile

#7 2010-08-03 08:59:04

omen
Zasłużony żołnierz

Zlot fanów - to jedna z rzeczy, którą zrobić najtrudniej - dlatego gdyby na poważnie się za to zabrać to może rok 2012 z wiadomych przyczyn dobrą okazją i jednocześnie prawie 2 letnią rezerwą czasową na zgranie wszystkiego smile

"I have to admit it, Trautman", he said. "Rambo is the best. Now if I had a platoon of Rambos..."
"All you need is the original," smiled Trautman. "He's one man army, Admiral".

#8 2010-08-07 16:22:37

caroline
Murdock

Haha smile No to może zapytam inaczej: kto jest z Poznania lub okolic, bądź miałby ochotę dojechać (ewentualnie zaproponować inne miasto) na spotkanie w dniu premiery-atrakcje przewidziane na ten dzień-premiera filmu The Expendables oraz refleksje po projekcji filmu np. przy piwku...smile Może to i chybiony pomysł, bo pewnie większość z Was chciałaby na ten film zabrać swoich partnerów bądź innych członków rodziny ale uważam, że to można zrobić innego dnia (ja np. na filmy Sly'a chodzę do kina więcej niż 5 razy) a premierę fajnie byłoby spędzić w gronie Slymaniaków smile Co sądzicie o tym pomyśle??smile

#9 2010-08-08 03:35:43

Axel
RAMBO.PL
Serwis

Pomysł dobry, tylko z tym Poznaniem to niezbyt. Nie wiem czy są jeszcze jacyś Poznaniacy na forum? Bo może Caroline sama jesteś tylko z tego miasta. Ale sam pomysł takiego spotkania jest OK, tyle, że najlepiej zorganizować coś takiego w centrum Polski (aby było uczciwie, że każdy ma mniej więcej tyle samo kilometrów do przejechania aby się spotkać) i zrobić jakiś duży zlot forumowiczów. wink Ale nic więcej nie mówię, bo pewnie i tak to nie wypali. sad

#10 2010-08-08 16:39:55

caroline
Murdock

Ja przecież napisałam, że Poznań to tylko wstępna wersja i jeśli ktoś ma inne miejsce na oku to niech pisze...to nie musi być wielki zlot-przyjedzie ten kto będzie miał ochotę spędzić ten dzień czy tam wieczór w towarzystwie Slymaniaków tongue Myślę, że takie spotkanie to super sprawa - wymiana poglądów i wrażeń po filmie-fajnie smile To może żeby nie zaśmiecać forum postami kto przyjedzie a kto nie-ten kto jest chętny i ma jakiś pomysł na miasto niech napisze na moje gg 11580179 lub mail caroline777@o2.pl Ja bym proponowała Warszawę, Kraków...nie wiem co tam jeszcze...w zasadzie bilety PKP nie są takie drogie ale jak tam uważacie-piszcie...może kilka osób się zbierze-fajnie by było, co sądzicie?smile

#11 2010-08-08 17:07:41

Axel
RAMBO.PL
Serwis

Poza tym ja wam powiem, że widziałem się z użytkowniczką Milly z naszego forum, bo okazało się, że jest z tego samego miasta co ja (tzn. już tu nie mieszka, ale była w odwiedzinach). Poza tym spotykałem się z innymi osobami poznanymi wcześniej internecie (tak, jest to możliwe i realne jak komuś zależy) a więc jest szansa, że i spotkanie forumowiczów z Rambo.pl kiedyś może i by doszło do skutku...

#12 2010-08-08 17:30:15

Goro Gondo
Najemnik
Od: Oksa

No miejmy taką nadzieję. Znając życie pewnie mnie tam nie będzie.

#13 2010-08-08 18:23:25

caroline
Murdock

Ok, widzę, że entuzjazm pełną gębą ... 'może kiedyś'...nie może kiedyś tylko pod koniec sierpnia...ale ok-chyba faktycznie dam sobie z tym spokój, skoro tylko ja jedna się do tego palę, choć Axel ma rację-dla chcącego nic trudnego, bo co to za filozofia wsiąść do pociągu ... ja nadal czekam na wiadomości może parę osób się zbierze...nawet dla jednego forumowicza chętnie dojadę do Warszawy czy gdzie Wam tam będzie pasowało...chociaż w sumie to nie liczę na żadne rewelacje...a szkoda.

#14 2010-08-08 18:50:21

Axel
RAMBO.PL
Serwis

Ja jestem zawsze na TAK jeśli chodzi o spotkania.

#15 2010-08-08 21:00:16

tomashec
Najemnik
Serwis

Ja również. Jeśli kasa będzie, opieka nad synem zapewniona to przybędę. !

#16 2010-08-09 09:04:59

omen
Zasłużony żołnierz

Ja nie dam rady na premierę - nie tylko przyjechać ale w ogóle zobaczyć filmu ;/ tak więc po 20 znikam z forum do obejrzenia filmu by spojlerów nie naczytać się hehe tongue

Co do spotkania - jakby się udało zrobić coś większego - to na pewno nie sami - bo jest nas zbyt mało i to po całej Polsce rozwalonych więc jak dwie osoby wypadną to wypada cały zlot tongue Dlatego dobrze by połączyć siły z fanami Stallone albo nawet i Schwarzenegera - jak mają swoje forum i stronkę - i razem zrobić coś większego z sekcją Rambo tongue To oczywiście wymaga czasu - spotkanie po premierze przy piwie to świetny pomysł ale niestety nie będę akurat wtedy dostępny ;/

Ostatnio edytowany przez omen (2010-08-09 09:07:51)

"I have to admit it, Trautman", he said. "Rambo is the best. Now if I had a platoon of Rambos..."
"All you need is the original," smiled Trautman. "He's one man army, Admiral".

#17 2010-08-09 21:30:37

caroline
Murdock

Hm-faktycznie-głupia ja, że nie pomyslałam...ale jeśli ktoś jest z Poznania i nie chce iść na premiera sam to mój apel jest aktualny smile Pozdrawiam.

• Index
  •  » Inne rozmowy
  •  » Zlot Johna Rambo w Poznaniu !!! Za sobowtóra 1000 zł nagrody!!!

Stopka forum